1.Полипропиленови Спортни Настилки на Плочи?

1.Полипропиленови Настилки за Баскетбол?

1.Полипропиленови Спортни Настилки нза Тенис Корт?

1.Полипропиленови Спортни Настилки на Плочи за Мултиспорт?

Go to content

Main menu:

1.Полипропиленови Спортни Настилки на Плочи? 2.Настилки за Баскетбол, Волейбол, Мултиспорт, Футзал, Футбол и Тенис? 3.Изкуствена Настилка за Ски? 4.Каква е Цената? 5.Къде да Намеря?

Външни Спортни Настилки

Когато избираме външна настилка за спорт първото нещо, което е нужно да направим е да си отговорим на няколко въпросиа:

1.Каква Настилка ми е Нужна ?
2.От Къде Мога да си Купя или Поръчам Тази Настилка?
3.Коя е Най-Добрата, Качествена и Здрава Настилка за Това и Как да я Избера?
4.Коя Настилка е за Предпочитане, Разливна Акрилна Настилка,
Полипропиленова Спортна Настилка на Плочи, Спортна Система, Тартанова Настилка или Каучукова Настилка на Руло или Плочи?
5.Колко Струва Настилката с Лепило и Монтаж и Кой Може да я Положи?Това са част от въпросите, които си задаваме и ни интересуват за да направим своя правилен избор.
Екипа на Ивеста Спорт може да ви предложи почти всички видове настилки за външни спортни обекти и игрища за футбол, волейбол, баскетбол, тенис на корт, лека атлетика,
изкуствена настилка за ски, мултиспорт и да ви улесним да направите своя избор. Ние предлагаме настилки от среден клас, висок клас и от най-висок клас.
Определено, когато се прави избор трябва да се има в предвид това какви спортове ще се практикуват върху настилката?

Препоръчително е там където се играят волейбол и баскетбол настилката да бъде с дебелина от 6мм нагоре. Навсякъде другаде може да се положи и по-тънка настилка или разливна акрилна настилка.
При нас можете да намерите както разливна акрилна настилка, така и каучукова настилка на руло, тартанова настилка на руло
, полипропиленова спортна настилка на плочи и спортна система от рециклиран каучук на руло покрит с разливна акрилна настилка. Дебелината на настилките зависи от модела и типа на настилката. Една от най-добрите настилки е полипропиленовата настилка на плочи. Ние предлагаме няколко варианта полипропиленови плочи за спорт. Те се използват както за външни спортни игрища и площадки така и за спортни зали. Предимството при тях е, че те са клик система тип пъзел и могат лесно да се разглобяват и сглобяват по всяко едно време и издържат на сурови метерологични условия.
Ивеста Спорт може да ви осигури лепило и монтаж на самата настилка, тъй като ние работим със специализирани фирми за монтаж, които извършват такъв из цяла България, а някои от тях и в чужбина.

За повече информация относно дебелини и цветова гама на отделните модели на настилките се свържете с нас на следните координати:

1680 гр.София
Бул."България" № 50 вх.Б, ет.1 ап.2
тел: 02 444 44 05
мтел: 088 95 10 360
теленор: 089 847 25 30
mail:  ivesta_sport@abv.bg


1.Полипропиленова Настилка за Спорт на Плочи Клик Система Тип Пъзел
 
 
Back to content | Back to main menu