1.Разливна Саморазливна Акрилна Спортна Настилка Система за Тенис?

1.Разливна Спортна Система за Тенис?

1.Разливна Спортна Тартанова Настилка за Тенис?

1.Тартанова Спортна Настилка на Руло за Тенис?

1.Каучукова Спортна Настилка за Тенис?
1.Полипропиленова Спортна Настилка за Тенис?
Go to content

Main menu:

1.Разливна Спортна Настилка за Тенис? 2.Спортна Система? 3. Каучукова Настилка? 4. Тартанова Спортна Настилка Разливна и на Руло? 5.Външна Настилка за Тенис Корт? 6.Колко Струва?7.Каква е Цената? 8.От Къде да Купя?

Външни Спортни Настилки

Когато избираме външна настилка за тенис първото нещо, което е нужно да направим е да си отговорим на няколко въпросиа:

1.Каква Настилка ми е Нужна ?
2.От Къде Мога да си Купя или Поръчам Тази Настилка?
3.Коя е Най-Добрата, Качествена и Здрава Настилка за Това и Как да я Избера?
4.Коя Настилка е за Предпочитане, Разливна Акрилна Настилка, Спортна Система
, Тартанова Настилки или Каучукова Настилка?
5.Колко Струва Настилката с Лепило и Монтаж и Кой Може да я Положи?Това са част от въпросите, които си задаваме и ни интересуват за да направим своя правилен избор.
Екипа на Ивеста Спорт може да ви предложи почти всички видове настилки за външни спортни обекти и игрища за футбол, волейбол, баскетбол, мултиспорт
, тенис на корт, лека атлетика и да ви улесним да направите своя избор. Ние предлагаме настилки от среден клас, висок клас и от най-висок клас.
Определено, когато се прави избор трябва да се има в предвид това какви спортове ще се практикуват върху настилката? Препоръчително е там където се играят волейбол и баскетбол настилката да бъде с дебелина от 6мм нагоре. Навсякъде другаде може да се положи и по-тънка настилка или разливна акрилна настилка.
При нас можете да намерите както разливна акрилна настилка, така и каучукова настилка на руло, тартанова настилка на руло и спортна система от рециклиран каучук на руло покрит с разливна акрилна система. Дебелината на настилките 5мм, 6мм, 8мм, 10мм на тартановите, 5мм, 6мм, 7мм, 8мм, 9мм, 10мм на спортните системи и 2мм на разливните акрилни настилки.
Ивеста Спорт може да ви осигури лепило и монтаж на самата настилка, тъй като ние работим със специализирани фирми за монтаж, които извършват такъв из цяла България, а някои от тях и в чужбина.

За повече информация относно дебелини и цветова гама на отделните модели на настилките се свържете с нас на следните координати:

1680 гр.София
Бул."България" № 50 вх.Б, ет.1 ап.2
тел: 02 444 44 05
мтел: 088 95 10 360
теленор: 089 847 25 30
mail:  office@ivesta-sport.com

1.Разливни Акрилни Настилки


2.Спортни Системи3.Тартанови Настилки на Руло4.Разливни Тартанови Настилки5.Каучукови Настилки на Руло 
 
Back to content | Back to main menu